وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

خواص روغن زیتون



خواص روغن زیتون

روغن زیتون ماده ای است کاملاً خوراکی و رنگ آن زرد متمایل به سبز است. در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون، اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی - عروقی می‌ باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.

روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع و آنتی اکسیدان می باشد که باعث افزایش طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابر این مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد توصیه می شود.

فواید:

  • جلوگیری از آسیب رساندن رادیکال های آزاد حاصل از چربی ها و روغن ها به سیستم قلبی –عروقی
  • کاهش LDL  کلسترول ( کلسترول بد )
  • افزایش HDL  کلسترول ( کلسترول خوب )
  • جلوگیری از رسوب کلسترول در رگ ها و سخت شدن عروق      
  • کاهش فشار خون بالا
  • کاهش لخته شدن خون

منبع:  www.tebyan.net

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد