|
گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای تأمین کننده انرژی ، پروتئین ، ویتامین و املاح هستند ولی اهمیت عمده آنها تأمین انرژی است.
مصرف روزانه 11-6 واحد (سهم ) از این گروه توصیه شده است .

هر واحد ( سهم ) این گروه شامل :
- نصف لیوان برنج ، انواع ماکارونی و رشته
- یک چهارم لیوان غلات خام ( باید توجه داشت که غلات خام و پخته سهم های متفاوتی دارند )
- 3 الی 4 عدد بیسکویت ساده
یک برش نان (تافتون ، سنگک و بربری ) به اندازه کف دست (30 گرم ) و برای نان لواش 4 کف دست با همان وزن
|
|
منبع :
سایت وزارت بهداشت ودرمان