وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

گروه نان و غلات


 

گروه  نان و غلات و مواد نشاسته ای تأمین کننده انرژی ، پروتئین ، ویتامین و املاح هستند ولی اهمیت عمده آنها تأمین انرژی است.

مصرف روزانه 11-6 واحد (سهم )  از این گروه توصیه شده است .

هر واحد ( سهم ) این گروه شامل :

-        نصف لیوان برنج ، انواع ماکارونی  و رشته

-        یک چهارم لیوان غلات خام ( باید توجه داشت که غلات خام و پخته سهم های متفاوتی دارند )  

-        3 الی 4 عدد بیسکویت ساده

یک برش نان (تافتون ، سنگک و بربری ) به اندازه کف دست (30 گرم ) و برای نان لواش 4 کف دست با همان وزن  

 

 

منبع : سایت وزارت بهداشت ودرمان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد