وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

گروه سبزیها


گروه سبزیها


·       مواد غذایی این گروه بدلیل تامین فیبر و ویتامینها و املاح اهمیت زیادی دارند .

·       امروزه بر مصرف سبزیهای سبز تیره و سبزیهای برگدار مثل اسفناج ،کاهو و کلم  تاکید می شود .

·       سبزیها از بیماریهای قلبی- عروقی و برخی از سرطانها پیشگیری می کنند .

·       ازمواد غذایی موجود در گروه سبزیها روزانه 5-3 واحد توصیه شده است.

·       یک  واحد از گروه سبزیها شامل :

-        یک لیوان سبزیهای خام برگدار مانند اسفناج ، کاهو

-        نصف لیوان از سبزیهای پخته

-        نصف لیوان نخود سبز ، ذرت ، کلم ، لوبیا سبز ، هویج خرد شده و قارچ پخته

-        نصف لیوان آب سبزیها مثل آب هویج

-        1 عدد گوجه فرنگی متوسط

-        1 عدد سیب زمینی متوسط  

گروه میوه ها

مواد غذایی این گروه بدلیل تامین فیبر و ویتامین ها و املاح اهمیت زیادی دارد .

میوه ها از بیماریهای قلبی _ عروقی و برخی از سرطانها پیشگیری می کنند .

مصرف روزانه 4-2 واحد از این گروه توصیه شده است .

 یک واحد از گروه میوه ها  شامل :

-        یک عدد میوه به اندازه متوسط مثل سیب  ، پرتقال ، هلو ، لیمو شیرین و مرکبات

-        2/1 لیوان توت ( و سایر میوه های ریز مانند انگور و دانه های انار و... )

-        1 برش هندوانه ( 200 گرم )

-        4/ 1 طالبی ( حدود 200 گرم )

-        4/ 1 لیوان میوه جات خشک شده ( انواع برگه ، کشمش ، توت ، انجیر خشک)



.

 

منبع : سایت وزارت بهداشت ودرمان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد