وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

گردو، منبع اسید چرب امگا 3



گردو، منبع اسید چرب امگا 3

گردو یکی از منابع مهم و سرشار اسید چرب امگا 3 است. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL)  و افزایش دهنده (HDL) کلسترول خوباست.

 15درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد.

یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8/90 درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.

فواید گردو

  • کاهش کلسترول کل
  • کاهشLDL کلسترول(کلسترول بد)
  • افزایشHDL کلسترول(کلسترول خوب)
  • محافظت در برابر بیماری قلبی
  • جلوگیری از لخته شدن خون
  • تنظیم سوخت و ساز در بدن
  • تنظیم فشار خون
  • تنظیم قند خون

منبع:  www.tebyan.net

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد