گردو، منبع اسید چرب امگا 3
گردو یکی از منابع مهم و سرشار اسید چرب امگا 3 است. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده (HDL) کلسترول خوباست.
15درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد.
یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8/90 درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.
فواید گردو
- کاهش کلسترول کل
- کاهشLDL کلسترول(کلسترول بد)
- افزایشHDL کلسترول(کلسترول خوب)
- محافظت در برابر بیماری قلبی
- جلوگیری از لخته شدن خون
- تنظیم سوخت و ساز در بدن
- تنظیم فشار خون
- تنظیم قند خون
منبع: www.tebyan.net