مصرف فلفل خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد
فلفل ها دسته ای از سبزی ها هستند که ما اغلب آن ها را با غذا یا در سالاد استفاده می کنیم.این گروه شامل فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای که به صورت سبز، نارنجی، زرد و قرمز عرضه می شوند و اصلا تند نیستند می باشد.
فلفل ها تقریباً دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند.این ماده ی غذایی یکی از منابع ویتامین C و کاروتن ها محسوب می شود.
تحقیقات نشان داده است که کپساسین/capsicin (عامل تندی فلفل) به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون می شود. این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی دارد.
مصرف فلفل ها با کاهش کلسترول خون باعث کاهش فشارخون نیز می شود. این گیاه هم چنین از انعقاد خون در رگ ها جلوگیری می کند. بنابراین مصرف فلفل ها می تواند به پیشگیری ازبیماری های قلبی نظیر آترواسکلروز (سفت و سخت شدن رگ ها) کمک فراوانی کند.
منبع : www.tebyan.net